Хотел за кучета и други домашни любимци

 

Хотел за кучета, котки и други домашни любимци CHAMPION предлага пълен пансион, обучение и спокойствие за вашите четириноги приятели.

Хотела за кучета е разположен в покрайнините на гр. Божурище, на 12 км (около 25 минути) от центъра на София, в къща с обширен двор и е в непосредствена близост до река и гъста гора.

 

Хотел за кучета и домашни любимци - настаняване

Хотела разполага с 8 самостоятелни стаи с постоянно отворени индивидуални пространства за разходка (дворчета). Всяка стая в нашия хотел за кучета е съоръжена с подово отопление и добра вентилация, които гарантират домашен комфорт на Вашите любимци по време на целия им престой, независимо от климатичните условия навън.

 

Hotel Champion BG 3

Хотел за кучета - хранене

Предлагаме настаняване в хотела с два варианта на хранене:

- настаняване тип полупансион - с доставяне на необходимата храна от Вас;

- настаняване тип пълен пансион "all inclusive" - ние осигуряваме висококачествена храна за Вашите домашни любимци.

Pet Taxy - услуга за всички гости на хотел за кучета CHAMPION

Хотел за кучета CHAMPION предлага за всички гости на хотела услугата Pet Taxy - взимане и връщане на Вашия домашен любимец от/до дома Ви.

Хотел за кучета и домашни любимци - резервации

За да направите резервация за настаняване на Вашите домашни любимци в хотел за кучета CHAMPION просто трябва да се свържете с нас.

 

Обучение с пълен пансион

Хотел за кучета CHAMPION предлага доста богата и разнообразна програма за обучение на кучето Ви. Програмата за подготовка включва настаняване на кучето и интензивното му обучение в рамките на 1-3 месеца.

По този начин Вие можете лесно и бързо ще подготвите кучето си за успешното му явяване на изложба или за задължителните изпити за развъдна годност като BH и Кьорунг. Програмата за обучение включва и обучение за успешно явяване на киноложки изложби и ринг дресура.

След успешното завършване на програмата за обучение можете да посещавате заедно с Вашите домашни любимци груповите занятия в училище за кучета CHAMPION.

Хотел - апартамент за котки и домашни любимци в центъра на София

Хотел за кучета CHAMPION предлага също така и услугата настаняване на малки кучета, котки или други дребни домашни любимци в хотел апартамент в центъра на София.

 

 

Print

 

Хотел за кучета CHAMPION - галерия
Котакти

Адрес

ул. "Васил Левски" №37,

кв. Гурмазово, гр. Божурище, 2226

Имейл адрес

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Телефонен номер

0885 274 258

Свържете се с нас

Галерия

JoomShaper