Венци Дачевски - инструктор обучение на кучета и национален съдя по работа към БРФК

 

Активно се занимавам с обучение на всички породи кучета от 2005 година. От 2010 г. съм национален съдия по работа към Българската Републиканска Федерация по Кинология.

 

Водя индивидуални и групови курсове на обучение в училище за кучета CHAMPION по послушание и подготовка на кучета за киноложки изложби, както и обучение за изпити за развъдна годност. Мога да тренирам кучето Ви за успешно представяне на изложби и да Ви разясня нещата така, че то да е добре подготвено и уверено за представянето му на ринга.

 

инструктор обучение на кучета

Гордея се, че мога да предложа пълна гъвкавост и опции за индивидуално или групово обучение, и дори посещения във Вашия дом.

 

Една алтернатива е да оставите кучето си за около месец за активно обучение в хотел за кучета CHAMPION, след което ще можете да  го вземете напълно подготвено.

След това мога да предложа съвместна работа, за да се уверите, че Вашият четирикрак приятел се подчинява на всичи команди.

 

Друга алтернатива за провеждане на обучението на кучето Ви е да Ви посещавам на място и в близост до Вашия дом да работя индивидуално с Вас и кучето Ви или само с кучето.

Котакти

Адрес

ул. "Васил Левски" №37,

кв. Гурмазово, гр. Божурище, 2226

Имейл адрес

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Телефонен номер

0885 274 258

Свържете се с нас

Галерия

JoomShaper